Mærkelige Microsoft

Skrevet den september 5th, 2005 i Interweb, Tanker af Janus

Messenger er jo snart hvermandseje, og det er jo cool nok - så har man en mulighed for at være i kontakt med vennerne hele tiden altid, 24 timer i døgnet rundt.

De mest fremme i skjorten Messengerbrugere, opdaterer naturligvis til den nyeste version, så snart den er tilgængelig, og helst også mens den er i beta.

Den nyeste version hedder 7.5, hvilket jeg ved fordi folk prøver at sende lydklip til mig, og det virker ikke i min7.0.
Det der sker er at jeg får denne besked:

XX sendte dig et stemmeklip, som kræver den seneste version af MSN Messenger. Hvis du vil hente den seneste version af MSN Messenger, skal du besøge http://g.msn.com/5meen_us/122.

Den URL ligner jo den ondeste spamside. Jeg har med vilje ikke prøvet linket, for jeg vil ikke risikere noget.
Jeg tror egentlig den er god nok, men jeg synes det er grotesk at verdens største softwarefirma bruger en URL, der ser så skummel ud.
Hvad er der nu galt med: http://messenger.msn.com/Download/?

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google
  • Reddit

2 Svar til 'Mærkelige Microsoft'

Abonner på med RSS eller TrackBack på 'Mærkelige Microsoft'.

  1. kimblim sagde,
    Den september 5th, 2005 kl. 20:36 - @816

    Hehe, jeg kender ingen som dig der kan blive pissed over Microsoft…

  2. Den august 31st, 2006 kl. 14:58 - @582

    [...] Jeg har tidligere været efter Microsoft, og måske på et lidt tyndt grundlag. Men når man har oplevet hvordan software og styresystemer også kan fungere, som f.eks med Linux, Mac, Macromedia og rigtig meget open source, så er det svært (for mig), at acceptere så åbenlyse fejl, som MS ganske ofte laver. [...]

Skriv en kommentar.

Antispam. Skriv navnet på Danmarks hovedstad